Derksen moet onder druk van Talpa excuses aanbieden, totaal niet geloofwaardig

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

19 reacties

 • Elzo Springer

  1 jaar geleden
  Haha, die mevrouw De Jong. Moest een dag later haar keutel intrekken. De allergrootste fout die ze zelf maakte: de heren serieus nemen en hun verhalen geloven. Denkt ze zeker ook als ze in het theater naar 'anecdotes' van Youp, Theo en anderen luistert. Of Godfried Bomans die over zijn tantes en ooms verhaalde. Misschien moet Angela zichzelf ook eens minder serieus nemen.
 • Anne Noort

  1 jaar geleden
  Leuk al die lui die zeggen dat we niks meer mogen zeggen. Nee heren, we mogen juist meer zeggen en wat bepaalde randfiguren te zeggen hebben wordt nu tegengesproken en aangepakt. Hoog tijd als je het mij vraagt.
 • Chinta M.L. Koster

  1 jaar geleden
  Angela had best wel na al die jaren hangen op de bank wat wijzer kunnen worden door eens te gaan nadenken over de wijze van hoe haar denken werkt.
 • Eric Moll

  1 jaar geleden
  Derksen heeft de ballen om zo'n verhaal te vertellen, best wetend dat het wat los zal maken, al zal hij verrast zijn over de verbetenheid die daarbij door de klaag- en huilcultuur aan de dag wordt gelegd. De Jong moet eens leren luisteren, want van verkrachting was destijds juridisch al geen sprake. Desondanks bleef ze dit maar uitspreken met haar vertroebelde blik. Knoester en Jolink zien het juist. Er zijn er nog véél meer die dat zo zien, maar monddood worden gemaakt door een voorbarig OM.
 • M menduapessy

  1 jaar geleden
  Eerst zagen aan zijn stoelpoten en dan zeggen dat je het jammer vindt dat ie opstapt. Wanneer stop je met die onzin Angela.
 1. Wie zorgt er voor boerderij van Dorst als Raven, de BN’ers en de camera’s weg zijn?

  Wie zorgt er voor boerderij van Dorst als Raven, de BN’ers en de camera’s weg zijn?

  Ze dragen overalls, hebben groene laarzen aan en staan met het tuingereedschap in hun hand. De BN’ers in het tv-programma Boerderij van Dorst moeten worden niet alleen geïnterviewd, maar moeten ook aan de bak. Hokken timmeren, dieren verzorgen, plantjes poten of groente snijden. Maar wat gebeurt er met de boerderij, de geitjes en groentetuin als de camera’s weg zijn? Als de bekende gasten vertrokken zijn en Raven naar huis gaat?