Pussy Lounge
Volledig scherm
Pussy Lounge © Ramon Mangold/ Pix4Profs

Deze festivals en shows zijn gecanceld wegens het coronavirus

UpdateHeb jij kaartjes gekocht voor je favoriete festivals, artiesten of ander evenementen? Er worden door het coronavirus steeds meer maatregelen getroffen en festiviteiten afgelast of uitgesteld. Een overzicht van de aangepaste of gecancelde activiteiten.

 1. Sander Lantinga wil er niet meer wonen, maar blijft gefascineerd door Biddinghuizen: ‘Ze zijn hier blij met weinig’
  PREMIUM
  1

  Sander Lantinga wil er niet meer wonen, maar blijft gefasci­neerd door Biddinghui­zen: ‘Ze zijn hier blij met weinig’

  Radio-dj en programmamaker Sander Lantinga (45) groeide op in Biddinghuizen, een dorp in Flevoland waar de jeugd zichzelf moest vermaken. Hij heeft een haat-liefdeverhouding met deze plaats, die hem bovenal ‘mateloos fascineert’. Sterker nog, hij wil een documentaire maken over het dorp waar hij hutten bouwde, zijn eerste sigaret rookte, maar ook zijn moeder verloor.
 2. Yvonne Coldeweijer eist rectificatie van BNR, dient anders klacht in

  Yvonne Coldeweij­er eist rectifica­tie van BNR, dient anders klacht in

  Yvonne Coldeweijer verzoekt BNR om zowel op de website als in een uitzending van Talitha Muusse te vermelden ‘dat het handelen van BNR in strijd is met de journalistieke uitgangspunten’. Dat staat in een officiële brief die op 10 juni namens de Life of Yvonne-vlogster is gestuurd naar het nieuwsmedium en vrijdag door haar wordt gedeeld via een link in haar Instagram Stories. In die brief eist Coldeweijer een rectificatie, anders gaat ze ‘een klacht indienen bij de Raad voor de Journalistiek’.