Deze vier ‘stabiele’ stellen gaan de uitdaging aan in Temptation Island

RTL 5 en de Vlaamse commerciële zender Vijf hebben de vier koppels bekendgemaakt die meedoen aan het nieuwe seizoen van de populaire realityreeks Temptation Island. Een aantal stellen weet nu al dat ze het moeilijk gaan krijgen met de aantrekkelijke mannelijke en vrouwelijke verleiders die eens lekker gaan stoken in hun tot dusver ‘stabiele’relaties. De serie start op Valentijnsdag, 14 februari, om 20:30 uur.

Volledig scherm
Demi en Sidney © RTL5/VIJF

DEMI & SIDNEY

Demi (22) en Sidney (21) uit Nederland  leerden elkaar 2,5 jaar geleden kennen op een feestje en wonen sinds twee jaar samen. Ze noemen zichzelf de ultieme tortelduifjes, omdat ze zo ongeveer alles samen doen en elkaar nooit langere tijd hebben moeten missen. Ze zien als een berg op tegen twee weken zonder elkaar doorbrengen onder de zon in Thailand en denken dat ze de verleidingen in de tropen makkelijk kunnen weerstaan. Het programma, zo kondigen Demi en Sidney nu al aan,  is voor de twee dé ultieme en ideale manier om te kijken of ze elkaar kunnen vertrouwen in de buurt van het andere geslacht.

Volledig scherm
Milou en Heikki © RTL5/VIJF

MILOU & HEIKKI

Milou (23) en Heikki (24) uit Roosendaal (Nederland) en Grobbendonk (België) zijn momenteel acht maanden samen en leerden elkaar kennen bij een motorcrosswedstrijd. Milou was daar met haar toenmalige vriend, maar toen ze Heikki zag viel ze gelijk als een blok voor hem. Milou is redelijk jaloers en controlerend aangelegd. Zo weet ze bijvoorbeeld alle wachtwoorden en pincodes van Heikki en checkt hem bijna dagelijks. Voor Milou is het programma dan ook een welkome relatietest om te kijken of ze Heikki echt kan vertrouwen. Mochten ze Temptation Island overleven, dan willen de twee gaan samenwonen in Nederland. 

Volledig scherm
Rodanya en Morgan © RTL5/VIJF

RODANYA & MORGAN

Dit Nederlandse stel, dat al drie jaar samen is, leerde elkaar kennen tijdens een avondje stappen. Morgan (20) heeft wel moeite moeten doen om z’n vriendin te versieren, want zij was in eerste instantie absoluut niet in hem geïnteresseerd. Toen ze officieel een setje waren, ging het al snel mis. Na een half jaar ging Morgan al vreemd, waardoor het vertrouwen van Rodanya (20) een flinke deuk kreeg. De twee gingen na zijn misstap toch door, maar afgelopen zomer ging Morgan wederom de fout in. Desondanks ging het stel toch samen op vakantie. Reden? De reis was al geboekt, betaald en ze hadden geen annuleringsverzekering afgesloten. Tijdens het ‘lijmtripje’ besloten Rodanya en Morgan elkaar toch nog een (laatste) kans te geven. 

Volledig scherm
Roger en Laura © RTL5/VIJF

ROGER & LAURA

Het jaloerse Gentse koppel, de 21-jarige Laura en de 23-jarige Roger, heeft elkaar ontmoet tijdens het uitgaan. Hun relatie werd wat ingewikkelder toen Laura voor vijf maanden naar Spanje ging. In die periode stelden ze strenge regels op om hun verhouding veilig te stellen zoals niet drinken en niet alleen stappen. Voordat de twee verkering kregen, waren ze vooral seksvriendjes. Ze besloten samen verder te gaan, omdat ze het niet konden verkroppen dat ze los van elkaar seks hadden met anderen.  Roger, de broer van bokser Sugar Jackson, en Laura zijn nu zo'n twee jaar bij elkaar. Ze doen, een beetje tegen beter weten in, mee aan het programma om zich voor eens en voor altijd te bewijzen tegenover elkaar. 

DIT ZIJN DE VERLEIDSTERS

EN DIT DE VERLEIDERS

Volledig scherm
© RTL5