Diederik Gommers.
Volledig scherm
Diederik Gommers. © ANP

Diederik Gommers wil niet meer in talkshows: ‘Mijn vrouw moet mij helpen nee te zeggen’

Nu het een stuk beter gaat met de coronacijfers betekent het ook dat de tv-kijker vertrouwde gezichten uit crisistijd minder gaat zien. Als het aan Diederik Gommers ligt, ziet de kijker hem zelfs helemaal niet meer in talkshows. ,,Ik heb mijn vrouw gevraagd: ‘Zorg ervoor dat ik niet toch ergens weer ja op zeg’”, vertelt hij in de podcast Vraag het Gommers van BNR Nieuwsradio.

  1. Droom Pauline Wingelaar komt uit: eindelijk derde kindje op komst

    Droom Pauline Wingelaar komt uit: eindelijk derde kindje op komst

    De grote droom van Pauline Wingelaar is werkelijkheid geworden: er is eindelijk een derde kindje op komst. Dat maakt Wingelaar, bekend van Echte Gooische Meisjes, vandaag wereldkundig nadat eerdere pogingen om zwanger te raken niet leken te lukken. Ze kan het zelf nog nauwelijks bevatten. ‘Zo ongelofelijk dankbaar en blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen dat Rein en Died een broertje of zusje krijgen’, schrijft de blondine.
  2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”