Dionne Stax begint aan laatste week bij NOS en heeft nu al heimwee

Twaalf jaar nadat ze bij NOS binnen kwam lopen, begint presentatrice Dionne Stax morgen aan haar laatste week bij de omroep. Daarna zal ze overstappen naar de AvroTros. Dit weekend is ze de fotoboeken ingedoken en op Instagram blik ze met enige weemoed terug op haar tijd bij de NOS.

Halverwege juni verraste Dionne Stax met het nieuws dat ze de overstap maakt naar de AvroTros. Voor die omroep gaat ze onder meer een radioprogramma presenteren en op televisie zal ze te zien zijn in DNA Onbekend. Ook lijkt het erop dat ze een van de presentatoren van het Eurovisie Songfestival wordt, maar daar is nog niets over bekendgemaakt.

Op Instagram blikt Dionne terug op haar tijd als nieuwslezeres en presentatrice bij de NOS. Ze deelt onder meer een kiekje van Koningsdag waarop ze Willem-Alexander en Máxima interviewt. Ook deelt ze foto's waarop ze samen met haar NOS-collega's te zien is. Een ding lijkt zeker: Dionne neemt met pijn in het hart afscheid van de omroep waar ze sinds 2013 een van de vaste gezichten was.

Volledig scherm
Dionne Stax. © Paul Rapp
  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”
  2. Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuffelen?’

    Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuf­fe­len?’

    Singer-songwriter Ruben Annink (21) heeft zich gisteravond bij AVROTROS-programma Beste Zangers van zijn meest kwetsbare kant laten zien. De Amsterdammer werd voor het oog van 1,1 miljoen kijkers overmand door emoties door met name de optredens van Floor Jansen en Rolf Sanchez. De NPO1-show is al weken een groot succes en eindigde ook gisteren als derde best bekeken programma van de dag.