Volledig scherm
© YouTube

Dirk Zeelenberg: Ik speel met veel plezier in spotjes vakantieparken

Dirk Zeelenberg speelt 'met veel plezier' in de reclamespotjes voor de vakantiewoningen van TopParken. Zo laat hij weten aan deze site. De term 'dubieus' die het tijdschrift Quote aan het vakantieparkfonds geeft, zegt hem niets. 

Ook TopParken laat weten dat het betreffende stuk is gebaseerd op onwaarheden. ,,Het artikel wordt morgen verwijderd. Als ze dat niet doen, stellen we ze aansprakelijk voor de schade", stelde een woordvoerder van het vakantiepark gisteren. Ondanks die waarschuwing heeft Quote het artikel 'Dirk Zeelenberg maakt reclame voor dubieus vakantieparkfonds' vanmiddag nog wel online staan.

TopParken zegt te balen van de media-aandacht. ,,We hebben veel geld geïnvesteerd in de campagne. Het doet pijn als er dan zo'n stuk verschijnt waar niets van klopt." 

Het laatste reclamespotje waarin Zeelenberg (48) op het strand en in een vakantiehuisje te zien is, werd een week geleden gelanceerd. Sinds februari bezit de trouwambtenaar met zijn vrouw Suus en hun kinderen Kees, Bobbi en Zoé een vakantiehuisje op de Veluwe. 

Op de website van TopParken staat te lezen: ,,Hier gaan wij zelf onze vrije tijd doorbrengen en genieten van de omgeving. Bij TopParken is alles tot in de puntjes geregeld, van aankomst tot vertrek. Op deze manier kan ik na een lange week werken heerlijk tot rust komen met mijn gezin. Terwijl mijn vrouw en ik zorgeloos genieten van de rust, hebben de kinderen ook de tijd van hun leven.''