Volledig scherm
© ANP Kippa

Dotan hakt knoop door en annuleert al zijn shows

Dotan heeft al zijn optredens van de komende maanden afgezegd. De zanger is nog niet klaar met zijn nieuwe album en wil niet eerder het podium op.

,,Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om alle shows van de komende maanden te annuleren'', zegt Dotan in een bericht aan zijn fans. ,,Ik kan echt niet wachten om terug te keren op het podium, maar helaas ben ik er nu simpelweg nog niet klaar voor. Het werken aan nieuwe muziek duurt langer dan verwacht.''

Dotan belooft zijn fans dat het het wachten waard wordt. ,,Ik vind het heel belangrijk om de juiste verhalen te vertellen met mijn muziek en wil terugkomen met iets waar ik compleet trots op kan zijn. De komende maanden ga ik mij hier volledig op richten.''

Door de beslissing van Dotan moeten verschillende festivals op zoek naar een vervanger voor Dotan. Op Dauwpop neemt Jett Rebel zijn plaats in. De zanger was begin deze maand ook al zijn vervanger op Paaspop. Dotan had toen om dezelfde reden afgezegd, maar toen ging er alleen nog een streep door zijn optreden op Paaspop.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?