Dries Roelvink even uit de bijstand voor show in Paradiso

VIDEOVolkszanger Dries Roelvink (59) staat vanavond in Paradiso. Tot zijn eigen verbazing, want optreden in de Amsterdamse poptempel was niet vanzelfsprekend. 'Paradiso is rock, geen Roelvink’ kreeg hij bits te horen toen hij begin dit jaar naar de mogelijkheden vroeg. 

Eigenlijk moest volkszanger en mediapersoonlijkheid Dries Roelvink afgelopen nacht in zijn 'bijstandshuis’ in Amsterdam-Noord slapen. De opnames voor het SBS-programma De Roelvinkjes, Effe geen cent te makken, waar hij samen met zonen Dave en Donny en zijn vrouw Honoria een maand lang op bijstandsniveau leeft, zijn namelijk nog niet voorbij. Maar producent Talpa streek over het hart, en liet Dries vannacht op hoge uitzondering terugkeren naar zijn bovenwoning in de chique PC Hooftstraat. Om even goed te slapen. 

  1. Kroonprins Haakon: Mette-Marit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    Kroonprins Haakon: Met­te-Ma­rit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    De Noorse kroonprinses Mette-Marit heeft Jeffrey Epstein waarschijnlijk ontmoet via gezamenlijke kennissen die ook contacten hadden met de stichting van Bill en Melinda Gates. Mette-Marit en Epstein zochten bij die Foundation ondersteuning voor hun werkzaamheden en goede doelen. Dat meldt Dagens Næringsliv, de Noorse krant die eerder deze week onthulde dat de kroonprinses een aantal ontmoetingen heeft gehad met Epstein.