Volledig scherm
Duncan Laurence © ANP Kippa

Duncan kan compliment Madonna niet geloven

Duncan Laurence vindt het ongelooflijk dat hij complimentjes heeft gekregen van Madonna. ‘Ik vraag me af of ik vanochtend wel wakker ben geworden omdat mensen me berichtjes sturen dat Madonna zegt dat ik 'cute' ben en een goede stem heb’, twittert de Arcade-zanger vandaag.

De Queen of Pop, die een flink bekritiseerd optreden gaf tijdens het Eurovisiesongfestival, was in een interview met Het Parool positief over de songfestivalwinnaar. Erg bijzonder, vindt Duncan. ‘Droom ik nog steeds?’

Over het optreden van Madonna tijdens het liedjesspektakel in Tel Aviv werd flink geklaagd. De wereldster bracht haar hit Like a Prayer niet helemaal zuiver ten gehore. Zelf is de 60-jarige Madonna wel enthousiast. ,,Ik heb precies gedaan wat ik bedacht had te doen", zei ze erover in Het Parool. ,,Ik heb precies de show gegeven die ik had willen geven. En ik ben erg trots op de boodschap die ik heb overgebracht. Namelijk die van vrede tussen de Palestijnen en Israël - dáár was ik voor gekomen."

dunclaurence on Twitter

I wonder if I woke up this morning ... because people are texting me that @Madonna said I'm cute and that I have a good voice. Am I dreaming? #pinchme https://t.co/VDiAz0Y7vQ

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.