Volledig scherm
© ANP

Duncan Laurence viert mijlpaal met jeugdfoto

Duncan Laurence is in de zevende hemel. Zijn songfestivalhit Arcade is inmiddels ruim vijftig miljoen keer beluisterd via Spotify. De songfestivalwinnaar viert dat succes met een foto uit de oude doos.

,,Als deze kleine Duncan had geweten dat zijn eerste single ooit de oren van meer dan 50.000.000 mensen op Spotify zou bereiken, zou zijn lach vijftig keer groter zijn geweest’’, schreef de zanger bij een foto van een kleine krullenbol. ,,Of niet, want hij zou niet hebben geweten wat Spotify is.’’

Duncan wekt veel vertederende reacties op met zijn jeugdfoto. Eerder op de dag vierde hij zijn streamingmijlpaal al op Twitter. Daar liet hij weten ‘‘in de wolken’’ te zijn.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.