Volledig scherm
Elton John © EPA

Elton John na operatie: Er is weinig van me over

Zanger Elton John heeft onthuld dat hij het na een prostaatkanker-operatie heel zwaar heeft gehad. Zo moest hij opnieuw leren lopen.

De 72-jarige artiest kreeg een hevige ontsteking na zijn operatie twee jaar geleden. ,,Ik was ontzettend ziek. Gelukkig heb ik het overleefd. Nu gaat het goed.” Toch is er door zijn gezondheidsproblemen nauwelijks iets van hem over, zegt hij. ,,Er is geen haar, wel een pacemaker, geen amandelen, geen prostaat, geen appendix. Ik had nierstenen. Ik ben net als The Bionic Woman.”

Daarmee verwijst Elton naar de serie De Vrouw Van Zes Miljoen uit de jaren 70. Na een ongeluk tijdens een parachutesprong werden de benen, de arm en een oor van de hoofdpersoon vervangen door bionische implantaten.

Bang

De zanger vertelt in een interview met presentator Graham Norton dat op 28 november wordt uitgezonden dat hij heel bang is geweest dat hij zijn zoons niet groot zou zien worden. Elijah is zes en Zachary is acht jaar oud.

Na een show in Las Vegas waar de zanger veel pijn had, dacht hij: ,,Laat me alsjeblieft niet doodgaan, ik wil mijn kinderen zien opgroeien”.

  1. Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Sinds The Roast van Gordon brak Peter Pannekoek pas echt door bij het grote publiek. Bij Giel Beelen en Johnny de Mol was hij wederom van de partij en was keer op keer de ster van de avond. Bij de Roast van Ali B ontbreekt de cabaretier echter, maar hij kon het toch niet laten om nog even wat van zich te laten horen. ,,Vroeger waren er grenzen, totdat Ali B de dood van zijn eigen vader misbruikte om geld te verdienen.’’