Volledig scherm
Patricia Paay bij de rechtbank. © Victor Schildkamp

‘Patricia en rivaal gaven elkaar zelfs geen hand’

Robbert Hinfelaar zegt dat de sfeer tussen zijn vrouw Patricia Paay en haar buurman Maarten Oostvogel vanochtend om te snijden was. De twee stonden in de rechtbank tegenover elkaar vanwege een zakelijk conflict. ,,Patricia en buurman Maarten hebben elkaar geen hand gegeven", zegt hij tegen Bekendeburen.nl

Volledig scherm
Patricia komt aan bij de rechtbank. Robbert Hinfelaar wordt op de achtergrond bijna weggedrukt door de vele fotografen. © Victor Schildkamp

Patricia Paay en haar buurman en tevens voormalig zakenpartner Maarten Oostvogel hebben een zakelijk conflict . Paay eist geld dat zij meent nog tegoed  te hebben van de buurman, terwijl hij meent aan Paay geen euro meer te hoeven betalen. Zij eist een bedrag van 12.500 euro per maand met terugwerkende kracht vanaf januari 2016.

V
olgens Robbert Hinfelaar, de man van Paay, wint zijn vrouw de zaak zonder twijfel. Maar de sfeer was om te snijden. ,,Patricia en buurman Maarten hebben elkaar geen hand gegeven. Hij stak zijn hand overigens ook niet uit. Wel keken Patricia en hij elkaar zeer boos aan."

Maarten Oostvogel bevestigt aan de site dat de sfeer vijandelijk was. ,,
Nee, ik had geen enkele intentie om haar een hand te geven. Ik wissel al tijden geen enkel woord met Patricia en dat wilde ik eigenlijk ook de rest van mijn leven zo houden."

Sekstape

Ook Oostvogel ziet de zaak met vertrouwen tegemoet. ,,We hebben alles aan de rechtbank overhandigd, dus ik zie het allemaal met vertrouwen tegemoet. Voor mij mag deze zaak zo snel mogelijk achter de rug zijn."

De zaak kwam in de belangstelling na de beruchte sekstape, waarvan Paay vermoedt dat haar voormalige zakenpartner hierachter zou zitten.