Volledig scherm
© Brunopress

Estelle Cruijff deelt liefdes-selfie met zakenman Morad

Ook Estelle Cruijff (41) is bevangen door de liefde. Maakte ze afgelopen december bekend te zijn gevallen voor de charmes van zakenman Morad, vandaag op Valentijnsdag deelt ze een gezellige liefdes-selfie. Estelle en Morad zijn stapelgek op elkaar, zo blijkt.

,,Happy valentine’’, aldus Estelle bij de foto die ze maakte vanaf een grijze bank. Morad knuffelt zijn vriendin en lacht van oor tot oor.

Estelle en Morad leerden elkaar kennen tijdens een diner van gemeenschappelijke vrienden. ,, Zo kwamen we bij elkaar aan tafel en dat klikte. Het fijne is dat we veel raakvlakken hebben. Hij is ook een levensgenieter”, liet de ex-vrouw van Ruud Gullit - met wie ze drie kinderen kreeg - in december los tegen Privé.

De socialite stelde de hele wereld aan te kunnen met haar kersverse liefde. ,,Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld.” 

Estelle is niet de enige BN'er waarbij Cupido onlangs raak schoot. Boulevard-reporter en Qmusic-dj Marieke Elsinga heeft een nieuwe vlam en ook televisiebioloog Freek Vonk is aan het daten geslagen. Katja Schuurman en Freek van Noortwijk maakten eerder vandaag bekend dat ze een liefdesbaby verwachten.