Anne Wilson
Volledig scherm
Anne Wilson © RTL

Ex-schoonzus Waylon maakt comeback in The Voice met ‘botox-look’

De 24-jarige Anne Wilson uit Eindhoven heeft vanavond haar stempel gedrukt op de aftrap van het tiende seizoen van The Voice of Holland. De blondine wist niet alleen de coaches te imponeren met haar zangkunsten, ze bleek ook nog een speciale relatie met jurylid Waylon te hebben.

Op de bank bij Chantal Janzen, dit seizoen de vervangster van de naar SBS vertrokken Wendy van Dijk, viel het de presentatrice op dat Anne en haar zussen Lieke en Eefje ‘goede genen’ moesten hebben. ,,Knap trio zeg’’, complimenteerde ze de dames.

Het podium van The Voice bleek voor Anne niet vreemd. Zes jaar geleden deed ze als brunette aan de zangshow mee en ze liet zich ook zien in Holland’s Got Talent. ,,Ik heb wel wat dingetjes aan mijn uiterlijk gedaan. Hier en daar wat prikjes gezet en 30 kilo kwijtgeraakt. In zo'n anderhalf jaar tijd’’, gaf Anne openhartig toe. ,,Je werd gepest op school’’, viel Eefje haar bij. ,,Dat ze huilend thuiskwam. Ze was een heel ander meisje.’’

Voor Lieke is haar zusje nu een ‘powervrouw’, die tijdens haar auditie niet lang nodig had om met haar versie van Jij liet mij vallen (van Tino Martin) punten te scoren. Ali B drukte als eerste op de rode knop, gevolgd door Lil’ Kleine, Anouk en Waylon. Ali kon niet geloven ‘zijn’ Anne te zien.

Ex

Ondertussen had Lieke vanachter het glas vooral oog voor Waylon. ,,Hij ziet mij echt wel. Dat is mijn ex! Ja, tien jaar geleden joh’’, fluisterde ze Chantal toe. ,,Ja, die ken ik ook’’, reageerde Waylon (de artiestennaam van Willem Bijkerk) toen hij Annes zus opmerkte. ,,Die ken jij dus goed. Maar hoe goed?’’ mengde Ali B zich in het onderonsje. ,,Goed genoeg’’, glimlachte Waylon, die sinds twee jaar samen is met de Haagse vlogster Bibi Breijman en met haar dochtertje Teddy heeft.

Anne koos Lil’ Kleine uit als coach en moet zich nu gaan bewijzen in de zogenoemde battles. Haar zussen werden getrakteerd op een ‘botox-zoen’, zoals ze hem zelf noemde.

De 'nieuwe' Anne
Volledig scherm
De 'nieuwe' Anne © RTL
Lieke steunt haar zusje
Volledig scherm
Lieke steunt haar zusje © RTL
Anne zes jaar geleden
Volledig scherm
Anne zes jaar geleden © RTL