Fajah is terug van vakantie
Volledig scherm
Fajah is terug van vakantie © ANP

Fajah wil vet killen en Rossana bedankt asielstrijders

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Anna Nooshin aast op een stapel hoge hakken om haar 1.58 meter mee te compenseren.

Vier dagen na haar vorige bericht over haar hondenasiel laat Rossana Kluivert weer van zich horen. ,,Ik beloof plechtig dat ik er, ondanks dat ik deze energie zoveel beter kan besteden, alles aan ga doen om de grove onjuistheden te bestrijden’’, schrijft ze aan haar vrijwilligers.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve vrijwilligers, en nee niet enkele, maar veertig actieve strijders in twee landen. Ik beloof plechtig dat ik er, ondanks dat ik deze energie zoveel beter kan besteden, alles aan ga doen om de grove onjuistheden te bestrijden. Jullie hebben mijn hand het laatste jaar vastgehouden in moeilijke tijden voor ons allemaal, met ontzettend veel tegenwerking en heftige momenten. Nooit hebben jullie je hoofd laten hangen. Nu hebben wij de verantwoordelijkheid voor het asiel. Ik vind het nogal wat dat we met een oude ambulance - met inzet van Kaylee, Adilee, Dirry, Mario en veel meer vrijwilligers - heel veel dieren hebben geholpen. We hebben meer dan 40.000 euro uitgegeven bij de dierenartsen in een jaar. Dat betekent dat we ongelooflijk veel honden hebben kunnen bijstaan - geen tientallen, maar honderden. Ik heb het aan twee officiële andere stichtingen gevraagd op Curaçao en zij waren het roerend met mij eens. Ook hebben we met lieve @trashpuppies.nl een enorme prestatie neergezet door meer dan 60 honden in twee weken te steriliseren. Ontzettend veel honden hebben we een baasje kunnen geven in Nederland. Ik doe dit werk privé in meerdere landen, maar met jullie zijn we op Curaçao een stichting begonnen. We zijn pas 14 maanden bezig en we hebben nu een enorme taak met het asiel. Hou alsjeblieft vol! Deze beelden tonen slechts een deel van de dieren en van alle mensen die dag en nacht klaarstaan ❤

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Actrice Stijn Fransen staat te rillen in haar panty.

Je zou het niet zeggen, maar Fajah Lourens is na een vakantie een pondje aangekomen.

Tess Milne zoekt een huis voor kitten Twister, die zijn zusje niet kan missen.

Wat Patty Brard en haar best friend Gordon precies in India hebben uitgevreten, is een raadsel, maar Pat voelt zich als herboren.

Radiojock Fien Vermeulen deelt op Instagram haar liefde voor haar 'Fien Familie’ uit Expeditie Robinson. ,,De familie is niet meer, op tv dan, want ze zitten voor altijd in mijn hart. Zo trots op deze 2!”

Presentator Art Rooijakkers is helemaal klaar voor de maandag. ,,Vol frisse moed!”

Fotograaf William Rutten brengt een bijzondere ode aan 'zingende kerstboom’ Tijl Beckand, presentator van Het Perfecte Plaatje. ,,Hij is altijd optimistisch en vol goede zin. Hij laat ons de hele dag lachen met zijn vlijmscherpe grappen. Ik zou niet weten wat wij zonder hem moeten. Hij is overigens ook in de te huren als zingende kerstboom tijdens de feestdagen.”

Voor rapper Typhoon is het altijd even omschakelen naar het winterseizoen. Maar daar heeft hij wat op gevonden: touwtjespringen. Je blijft er warm door én het houdt je fit. ,,En ook nog goed voor het kind in me. Aanrader!”

Actrice Tanja Jess traint het weekend eraf in de sportschool met ‘kettlebell’ en ‘windmill’: tijd voor de monday moves! ,,Pak jezelf beet en breek door die weerstand heen.”

Nederland loopt uit voor André Hazes. De zanger is op pad om zijn nieuwe  album Een gouden kerst te promoten. ,,We zijn los!”

Talkshowhost en kijkcijferkanon Arjen Lubach, die met 1,4 miljoen kijkers gisteren zijn eigen record verbrak, is hot dus dat vraagt om gepaste maatregelen.