Volledig scherm
Rogier en Frank © SBS6

Frank en Rogier (Steenrijk Straatarm) krijgen eigen tv-show

De excentrieke Frank en Rogier uit het succesvolle programma Steenrijk Straatarm krijgen een eigen serie op SBS6. De naam van de tv-show werd vandaag onthuld tijdens een perspresentatie van Talpa Network: Paleis voor een prikkie. Daarin mag het duo andermans interieur opknappen met het schamele budget van 250 euro.

Frank en Rogier - die een villa in St. Tropez bezitten - werden begin oktober bekend toen ze in Steenrijk, Straatarm tijdelijk van leven ruilden met een bijstandsgezin in Beverwijk. De twee kregen het voor elkaar met weinig geld hun interieur te pimpen. Twitteraars reageerden lyrisch en drongen aan op een reallifesoap.

De uitzending met het homostel werd door 911.000 mensen bekeken.

  1. Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt
    PREMIUM
    Angela kijkt tv

    Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt

    Na weer een weekend vol berichten en beelden van gele hesjes en geëtaleerde ontevredenheid was ik toe aan iets leuks. Iets opbeurends. Iets dat instant geluk én hoop brengt. Precies: een zelfgebakken taart. En laat het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt nou niet aftrappen met één, maar met 500 baksels van evenzoveel blije, opgewekte landgenoten die al jaren dromen van een eigen beige schort, oftewel een plekje in de baktent van André, Janny en Robèrt. Dus een paar uur in de rij staan kon er ook nog wel bij. Het ging zonder morren, zonder gescandeerde leuzen, zonder zelfs maar hier en daar een partytent te mollen of met een deegroller verhaal te halen bij een kritisch jurylid. Enige dat in een momentje van onoplettendheid sneuvelde was een pina colada-taart. Het beeld van urenlange keukenarbeid in puin op het chique gazon van landgoed Maarsbergen, zonder dat de jury er zelfs maar een blik op had kunnen werpen, was hartverscheurend. Maar de eigenaresse zelf bleef er verbluffend laconiek onder.