René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen gaan tijdens het WK zeven dagen per week uitzenden.
Volledig scherm
René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen gaan tijdens het WK zeven dagen per week uitzenden. © Brunopress

Genee, Derksen en Van der Gijp tijdens het WK zeven dagen per week op de buis

Vandaag Inside gaat tijdens het WK voetbal in Qatar uitbreiden. Nu is het praatprogramma midweeks vijf avonden te zien op SBS 6. In november zijn presentator Wilfred Genee met René van der Gijp en Johan Derksen ook in het weekend op de buis.

 1. Gert Verhulst over kritiek na woke-discussie: ‘Duw mensen die zondigen niet onmiddellijk in de hoek’

  Gert Verhulst over kritiek na wo­ke-discussie: ‘Duw mensen die zondigen niet onmiddel­lijk in de hoek’

  Gert Verhulst (54) kwam de afgelopen periode in eigen land onder vuur te liggen door een uit de hand gelopen woke-discussie in zijn programma De tafel van vier. Marc-Marie Huijbregts wees hem de volgende dag terecht en stelde dat zijn mening over kwetsende termen er niet toe doet. ‘Begrip moet van beide kanten komen’, reageert Verhulst in Dag Allemaal drie weken na de veel besproken uitzending op de Belgische tv.
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’