Volledig scherm
© ANP Kippa

Gerard Ekdom vervangt Johnny de Mol bij Televizier-gala

Dj Gerard Ekdom is de 'seatfiller' voor Johnny de Mol bij het Televizier-Ring Gala dat donderdagavond plaatsvindt. Dat heeft AVROTROS, de omroep die het gala organiseert, bekendgemaakt. 

Johnny de Mol, die genomineerd is als presentator, is nog op huwelijksreis en laat daarom verstek gaan. Hij is niet de enige genomineerde die niet komt; ook Chantal Janzen heeft zich afgemeld.

,,Het gebeurt vaker dat BN'ers niet bij de uitreiking aanwezig kunnen zijn, omdat ze opnames hebben, in het theater staan of privéverplichtingen hebben", stelt een zegsvrouw van de omroep.  ,,In dat geval is het toegestaan om iemand anders op jouw plek neer te zetten." 

AVROTROS weet nog niet wie in plaats van Chantal Janzen komt. ,,Meestal wordt het niet zo prominent in de media aangekondigd als in dit geval."

  1. Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf
    video

    Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf

    Zeeland is binnenkort de meest swingende en zingende provincie van het land. Die conclusie kon koningin Máxima vamdaag trekken na haar bezoek aan de Lasloods in Vlissingen. Daar werd in haar aanwezigheid en die van 550 scholieren het lokale convenant getekend dat er voor moet zorgen dat (bijna) alle Zeeuwse basisschooljeugd structureel muziekonderwijs krijgt. Het aanstekelijke enthousiasme in de volgepakte loods beloofde veel muzikaal vuurwerk in de komende jaren.