Volledig scherm
Nicolette Kluijver en Dennis Weening. © anp

Goed nieuws voor Nicolette Kluijver: geen uitzaaiingen

Dennis Weening had vanavond in RTL Boulevard goed nieuws te melden over Nicolette Kluijver. De 32-jarige presentatrice, die eerder deze week bekendmaakte dat er een voorstadium van longkanker bij haar was geconstateerd, heeft geen uitzaaiingen. ,,Het zit alleen in haar longen."

Quote

Ik hoop dat we samen Expeditie Robinson gaan doen.

Dennis was te gast bij het RTL4-programma om te praten over het achttiende seizoen van Expeditie Robinson. Presentator Peter van der Vorst vroeg hem of hij dit seizoen ook met Nicolette gaat presenteren. Ondanks dat de blondine op dit moment ernstig ziek is, hoopt Dennis daar wel op.

,,Dat is wel de intentie. Ze kreeg vandaag de uitslag van een CT-scan. Het is niet uitgezaaid en het zit alleen in haar longen. Ik hoop dat we samen Expeditie Robinson gaan doen." Volgens hem wordt de presentatrice volgende week geopereerd.

Nicolette Kluijver maakte afgelopen dinsdag bekend in overleg met RTL per direct haar werkzaamheden stil te leggen. ,,Alles wijst nu op een voorstadium van longkanker. We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk," stelde ze toen in een statementOok liet ze weten dat een deel van haar linkerlong wordt verwijderd.