Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Gordon als presentator van Down the Road, hoe verzinnen ze het?

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

9 reacties

 • Christel Bierings

  2 jaar geleden
  Maar mijn mening is Johnny de Mol véél geschikter voor deze rol!! Gordon, hoe verzinnen ze het? Down the road volgen wij al vanaf dag 1. Dieter is hiervoor gemaakt, sorry Gordon, maar blijf jij nou gewoon koffie schenken, en laat andere doen waar zij goed in zijn.
 • H W Bakhuys Roozeboom

  2 jaar geleden
  De wansmaak en het niveau van de gemiddelde TV kijker wordt het beste getypeerd door het feit, dat deze omhooggevallen no-body, waaraan alles vals is, in televisieland al zoveel jaren regelmatig de aandacht krijgt. Gevreesd moet worden dat het scherm van die onnatuurlijke grijns van deze entertainer van demente bejaarden nog lang niet verschoond zal zijn.
 • K Punt

  2 jaar geleden
  Wat een gezeik weer om niks. Gordon is best grappig en hij gaat bijv. goed met de ouderen om. Misschien dus best wel leuk om mensen met een beperking (down oid) een keer een andere (zwarte) humor te laten ervaren in plaats van altijd dezelfde sleur!
 • c. van Wingerden

  2 jaar geleden
  Wat ik van Gordon ken, is dat hij anderen graag belachelijk maakt, en gaat hier in iedergeval zelf erg om lachen. Niet een omgeving waar kwetsbare mensen zich beschermd voelen. Uitermate ongeschikt voor dit programma. Maar wie weet komt er een andere kant van hem naar boven. De nog nooit geziene kant.
 • Bronkhorst

  2 jaar geleden
  Inderdaad, down the road is een ontzettend puur programma. Meesterlijk hoe Coppens met de downies omdat. Ik kijk elke week weer uit naar de aflevering. Gordon op stap met downies. Een slechtere combinatie hadden ze niet kunnen bedenken bij SBS. Hij is totaal niet integer en ik ben bang dat hij, met zijn zogenaamde humor, alle aandacht op zichzelf zal willen richten. Ik zou, als ik ouder zou zijn van een downie, mijn kind absoluut niet met Gordon op vakantie sturen.