Volledig scherm
Guus Meeuwis. © ANP Kippa

Guus is rijp voor filmposter en Wolter gefopt met hondentandpasta

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Volkszanger Wolter Kroes is zijn dag niet best begonnen. Zijn vrouw had zijn mensentandpasta namelijk vervangen door een variant voor honden. En dat had Wolter niet op tijd door. Hij belooft zoete wraak.

Voor Anouk van Schie, de vriendin van Johnny de Mol, kon de dag vanochtend juist al niet meer stuk. Samen met haar oogappels Kiki (5, uit een eerdere relatie) en Johnny (vijf maanden) kroelde ze op bed.

DJ Don Diablo houdt ook wel van knuffelen. Hij deelt een videootje van zichzelf en zijn jarige moeder, die op zijn schouder in slaap is gevallen. ,,Je was er altijd voor mij en als je ouder wordt, ben ik er altijd voor jou.''

Zanger Guus Meeuwis en zijn vriendin, sterrenstylist Manon Meijers, hebben een bijzonder wild weekend achter de rug in Safaripark Beekse Bergen. Dat zag er, met wat hulp van Photoshop, zo uit.

Zanger Jim Bakkum kust zijn Bettina soms zo hard dat haar neus wordt geplet.

Heb je je ooit afgevraagd op welk kunstwerk schrijfster Daphne Deckers eigenlijk lijkt? Ze heeft het antwoord zelf in ieder geval gevonden.

Topmodel Loiza Lamers hoopt haar volgers op deze herfstdag wat licht te bezorgen met dit zonnige kiekje. Leuk om te weten dat achter de camera ook een BN'er stond: Humberto Tan.

Presentatrice Leonie ter Braak kon de foto van Loiza vanmiddag wel gebruiken. De blondine schreeuwde moord en brand toen ze in het vliegtuig stapte, aangezien de reis voor haar de overgang naar de herfst symboliseerde.

Kelly van der Veer ontvluchtte het gure weer in een overdekt zwembad. Waarom ze dat deed als zeemeermin is niet duidelijk.

Zelfs bij het luie bankhangen denken André Hazes en zijn Monique aan hun volgers.