Volledig scherm
Heidi Klum © AFP

‘Heidi Klum (45) zwanger van vijfde kind’

Het Duitse topmodel Heidi Klum (45) zou zwanger zijn van haar vijfde kind. Dat Heidi en haar 16 jaar jongere verloofde Tom Kaulitz samen hun eerste kindje verwachten, zegt modeontwerper Wolgang Joop, een goede vriend, tegen RTL Deutschland.

Al een paar dagen zingen de geruchten rond dat het model en America's Got Talent-jurylid zwanger is. In een interview beantwoordt Wolfgang Joop de vraag of dat gerucht klopt met: ,,Ik denk het wel! Tom heeft het mij gezegd!” Joop en Klum zaten samen een tijdlang in de jury van Germany's Next Top Model  en zijn goed bevriend.

Heidi en de Tokio Hotel-gitarist (29) hebben het nieuws nog niet bevestigd, maar het is ook niet direct ontkent. In een Duitse talkshow deed Kaulitz deze week nog geheimzinnig. ,,Daar zeg ik niets over.” 

Heidi heeft uit eerdere relaties al vier kinderen. Ze kreeg Leni (14) met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore en uit haar huwelijk met zanger Seal kwamen Henry (12), Johan (11) en Lou (8). Kaulitz vroeg het model vlak na kerst ten huwelijk. Volgens Heidi is haar aanstaande de liefste en zorgzaamste man ter wereld. ,,Ik kan me niet herinneren dat ik ooit gelukkiger ben geweest", zei ze in een interview.

Volledig scherm
Heidi Klum bij de Grammy's zondagavond © Getty Images
  1. RTL stuurt Temptation VIPS-koppel naar huis wegens zwangerschap

    RTL stuurt Temptation VIPS-kop­pel naar huis wegens zwanger­schap

    Het nieuwe seizoen van het RTL-realityprogramma Temptation Island VIPS begint definitief zonder het koppel Channah Koerten en Quentin Steenwinkel die bekend werden door hun deelname aan Ex On The Beach. Tijdens de opnamen is namelijk gebleken dat het stel hun eerste kindje verwacht. De makers van het programma waren daar niet van op de hoogte. Daarom zijn kapster-visagiste Channah en personal trainer Quentin per direct naar huis gestuurd.
  2. BBC-kijkers geschokt na zien van hopeloze strijd orang-oetan tegen graafmachine

    BBC-kij­kers geschokt na zien van hopeloze strijd orang-oe­tan tegen graafmachi­ne

    Televisiekijkers zagen gisteravond de nieuwe documentaire van Sir David Attenborough, Climate Change: The Facts. De bekende maker van wildlifedocumentaires luidt daarin de noodklok. Het gaat veel beroerder met onze planeet dan we denken. Eén beeld - een al wat ouder ingepast fragment - bleef de vele kijkers duidelijk bij: die van de orang-oetan, zittend op een boom, vechtend tegen een graafmachine die zijn leefomgeving bedreigt.