Volledig scherm
Heidi Klum © AFP

‘Heidi Klum (45) zwanger van vijfde kind’

Het Duitse topmodel Heidi Klum (45) zou zwanger zijn van haar vijfde kind. Dat Heidi en haar 16 jaar jongere verloofde Tom Kaulitz samen hun eerste kindje verwachten, zegt modeontwerper Wolgang Joop, een goede vriend, tegen RTL Deutschland.

Al een paar dagen zingen de geruchten rond dat het model en America's Got Talent-jurylid zwanger is. In een interview beantwoordt Wolfgang Joop de vraag of dat gerucht klopt met: ,,Ik denk het wel! Tom heeft het mij gezegd!” Joop en Klum zaten samen een tijdlang in de jury van Germany's Next Top Model  en zijn goed bevriend.

Heidi en de Tokio Hotel-gitarist (29) hebben het nieuws nog niet bevestigd, maar het is ook niet direct ontkent. In een Duitse talkshow deed Kaulitz deze week nog geheimzinnig. ,,Daar zeg ik niets over.” 

Heidi heeft uit eerdere relaties al vier kinderen. Ze kreeg Leni (14) met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore en uit haar huwelijk met zanger Seal kwamen Henry (12), Johan (11) en Lou (8). Kaulitz vroeg het model vlak na kerst ten huwelijk. Volgens Heidi is haar aanstaande de liefste en zorgzaamste man ter wereld. ,,Ik kan me niet herinneren dat ik ooit gelukkiger ben geweest", zei ze in een interview.

Volledig scherm
Heidi Klum bij de Grammy's zondagavond © Getty Images
 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.