Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het gestuntel van Giovanca is niet alleen vernederend voor haar, ook voor de kijker

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

8 reacties

 • Erik Biesemaat

  5 maanden geleden
  Een TV-recensent die liever iedere avond Een huis vol ziet dan M: I rest my case. Op het niveau van talkshows is best iets aan te merken maar een verzameling beperkten die slechts tot doel heeft zich ongebreideld voort te planten is toch wel het jaarlijkse dieptepunt op de Nederlandse TV.
 • T blankhorst

  5 maanden geleden
  Geachte Ram Ummels Wat heeft jouw(trouwe) lidmaatschap van de vpro met jouw commentaar te maken?
 • Jan Kelder

  5 maanden geleden
  Angela zit weer voor de zoveelste keer dit (terecht) aan te kaarten maar getuigd het vooral niet van een bijzondere arrogantie van de programma directeuren dat ze denken "och die kijker kijkt wel want wat is er anders te zien". Het gaat alleen maar meer om reclame blok tijden te verkopen de rest zal ze een rot zorg zijn en zo drijven ze je vanzelf richting de betaal zenders !!!!
 • JM SCHINKEL

  5 maanden geleden
  Ram , Mensen die een andere mening hebben dan jij zijn niet persé verkeerd hoor. Lees het met een glimlach , knik als je het er mee eens bent en schudt nee als je het niet bent .Ben het niet altijd haar eens , maar toch waardeer ik haar . Heb ik met meer mensen .
 • willem theodorus hofman

  5 maanden geleden
  De kijkers markt en NL is overvol van op elkaar lijkende praattafels. Stomvervelend en gelukkig haken meer en meer kijkers af. Neem een voorbeeld aan de UK. Goede detectives en goede kwaliteit tv programma's