Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het imago van de familie De Mol was altijd belangrijker dan eventuele nieuwe slachtoffers

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

6 reacties

 • E van der Harg

  4 maanden geleden
  Eerst weten wat er echt speelt inplaats van meedeinen op de golven van waarschijnlijk terechte afschuw. Even zien wat BOOS straks werklijk te melden heeft dus. Me Too in de polder is al erg genoeg. Om een hele familie van omroepmensen nou maar neer te sabelen vind ik niet netjes. Tenslotte kijken we doorgaans in grote getale en met enthousiasme naar de shows en programma's die uit de koker van de Mol en Co komen.
 • Job Doeschate

  4 maanden geleden
  Mevrouw de Jong kan leuk schrijven, maar enig leedvermaak kan haar niet ontzegd worden. Of zou er sprake zijn van enige jalouzie? Eerst maar eens afwachten wat er nou werkelijk gebeurd is. Dat is niet het geval na de uitzending van BOOS, maar pas als er een onafhankelijk rapport ligt. Wel is er tegenwoordig maar weinig nodig om van grensoverschrijdend gedrag beticht te worden. 't is maar hoe je ermee omgaat.
 • M J van Loo

  4 maanden geleden
  Vorselman en gelijk heeft zij..warm houden..elke dag weer ..
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Wat reactie vorselman betreft ,ongelooflijk deze reactie , wees blij dat er iemand is die alles nagaat en opschrijft ,,,deze ellende moet keihard aangepakt worden en niemand gespaard worden , feije van der Galiën
 • G.C.J. Roord

  4 maanden geleden
  Is het misschien een idee om de uitzending van donderdag af te wachten