Vanaf donderdag in de bioscoop (vlnr): The Menu met Ralph Fiennes, Guillermo del Toro's Pinocchio en Emily met Emma Mackey.
Volledig scherm
Vanaf donderdag in de bioscoop (vlnr): The Menu met Ralph Fiennes, Guillermo del Toro's Pinocchio en Emily met Emma Mackey. © Disney/WW Entertainment/Cinéart

Het leven van Emily Brontë, een culinaire thriller en wéér een Pinocchio: zijn deze films de moeite waard?

recensiesOnze filmredactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod. Wat moet je gezien hebben en waarom? Naast de eerder verschenen recensie van She Said over het Harvey Weinstein-schandaal, verschijnen morgen in de bioscoop ook het kostuumdrama Emily of Wuthering Heights-schrijfster Emily Brontë, een grimmige versie van het klassieke sprookje Pinocchio en de culinaire thriller The Menu.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”