Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Het was een verademing een presentator aan het werk te zien die niet zijn eigen mening opdrong

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

6 reacties

 • W. Kloppenburg

  1 maand geleden
  Die volledig overbodige leutershows tonen haarscherp de geestelijke armoe en ellende aan van de huidige maatschappij. Gasten komen opdraven om 10 minuten wat te zeggen over zaken waar het merendeel absoluut geen verstand van heeft en dat gelardeerd met reclame van rotzooi die je überhaupt niet moet kopen. Ik adviseer zet je TV bij het grof vuil, heb ik 20 jaar geleden ook gedaan, knap je enorm van op.
 • Tini Oosterbroek

  1 maand geleden
  De combi Renze Fidan was ook een totale mislukking met hun ingestudeerde toneelstukjes. Misschien is Renze iemand die solo beter tot zijn recht komt.
 • Mo Konink

  1 maand geleden
  Al zoveel respect dat Renze dit gewoon doet. En ook dat RTL, ondanks alle kritiek op en dalende kijkcijfers voor talkshows, Renze op die plek neerzet. Hoop dat Renze een kans krijgt te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Kunnen we gewoon ff achter over zitten en het over ons heen laten komen zonder er meteen iets van te moeten vinden?
 • Henk Gieteling

  1 maand geleden
  Goeie talkshowhost! Maar van mij had Renze "windvaan" Henkie Bleker kritischer kunnen bevragen. Als hij als CDA staatssecretaris in Rutte1 ( met gedogen Wilders) niet dat olifantenpaadje PAS had bedacht was deze stikstof ellende niet zo hoog opgelopen. Om over het om zeep brengen van de ecologische hoogstructuur maar te zwijgen.
 • Karin Schouten

  1 maand geleden
  Inderdaad, ik kijk al maanden geen talkshows meer. Renze was een urgente frisse wind gisteravond. Hopelijk krijgt hij de kans om te groeien als gastheer in dit programma.