‘Hilversum’ houdt de adem in voor het ‘grootste tv-schandaal sinds jaren 60’

VideoNederland kijkt massaal uit naar de YouTubeaflevering van het programma Boos waarin Tim Hofman vanmiddag zijn onthullingen doet over de misstanden rond The Voice of Holland. ,,Ik vergelijk het nog het meest met een WK-finale”, aldus tv-recensent Angela de Jong. 

8 reacties

 • Jack vanvan van Santen

  4 maanden geleden
  Of heel Nederland kijkt betwijfel ik. Dat wil men in Hilversum en in de roddelbladen ons wel doen geloven. Dat het vreselijk is wat er speelt is duidelijk, maar ik lees het later wel. Het in het wild speculeren van de praatprogramma's doet alleen maar afbreuk aan de ernst van de zaak.
 • jos zoet

  4 maanden geleden
  Wat een sensatie en gemis aan niveau. Wacht nu eerst de feiten af en ga daarna reageren..
 • migchiel dirksen

  4 maanden geleden
  Laat maar http://komen.de hele zooi oppakken
 • Dirk Kruis

  4 maanden geleden
  Wie is eigenlijk die Angela de Jong?
 • Lichtenberg

  4 maanden geleden
  Amsterdam en het Gooi zijn voor Angela de Jong roodvlees. Zelden zo'n ophitser meegemaakt. Als ik slachtoffer was van de The Voice zou ik me wel 10 x bedenken voordat ik aangifte zou doen. Je weet dan zeker dat je in de klauwen valt van een hysterica die volgens de krant een televisiecolumn schrijft maar deze column al heel lang misbruikt om haar eigen minderwaardigheidscomplexen af te reageren. Het AD en de aangesloten kranten die dit overnemen moeten zich schamen voor deze riooljournalistiek