De gasten in het Stadhuis van Rotterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
De gasten in het Stadhuis van Rotterdam. © Facebook

Hoe twee doodnormale mannen als royals trouwden: ‘Zelfs Marijke Helwegen keek haar ogen uit’

In luxe en weelde trouwen als Willem-Alexander en Máxima of als Harry en Meghan: voor veel mensen slechts een droom, maar voor twee doodnormale, jonge mannen werd het toch echt werkelijkheid. Rotterdam was donderdag het decor van een spektakel dat zijn weerga niet kende, inclusief een koninklijke escort, elegante kostuums en een bonte verzameling van BN’ers. ,,Het was sprookjesachtig, liefdevol, heerlijk over de top, maar bovenal: perfect.”

Het was me het feestje wel, op 20 februari 2020 (20-02-20) op het bordes van het Rotterdamse stadhuis. Edgar (34) en Sven (23) gingen trouwen, en iedereen mocht het weten. Het begin was al spectaculair. Onder begeleiding van een Amerikaanse politiemotor werd het smoorverliefde paar in de oude dienstauto van koningin Juliana op het stadhuis afgezet. Een fanfare wachtte het stel op en speelde bij aankomst het Wilhelmus. 

  1. Steven uit Epe na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’

    Steven uit Epe na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’

    Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Steven uit Epe zit na de uitzending van zondag, waarin te zien was hoe boerin Annemiek hem wegstuurde, met een ontplofte mailbox. Hij kreeg zo veel berichten van kijkers, dat hij ze nog niet allemaal heeft kunnen lezen. Volgens de redactie van de boerendatingshow gaat het om ‘lieve berichtjes’ die Steven via de mail en social media ontvangt en is hij totaal overdonderd.