Humberto Tan haalt in talkshow uit naar Thierry Baudet: ‘Soms moet je niet zwijgen!’

VIDEOPresentator Humberto Tan heeft politicus Thierry Baudet gisteravond van repliek gediend. Enkele opmerkelijke uitspraken die de Forum voor Democratie-voorman zaterdag over aids deed kunnen voor hem niet langer door de beugel. ,,Baudet vindt het nodig om al dat leed te bagatelliseren en te overgieten met een racistisch, homofobisch sausje.” 

8 reacties

 • Dirk hoekert

  1 jaar geleden
  De kans dat je als heteroseksuele man aids opliep destijds was heel klein. Toch? Daar is niets aan gelogen. En ik meen me te herinneren dat de mannen die Humberto aanhaalt aks voorbeeld ook allen homoseksueel waren. Niets mis mee overigens maar dat bewijst toch het gelijk van Baudet? In dezen dan hè.
 • T. Klok

  1 jaar geleden
  Humberto heeft het juiste gedaan. Thierry is natuurlijk degene met een groot probleem. Wie poseerde er ook alweer in homoblaadjes?
 • Auke de Jager

  1 jaar geleden
  Humberto: hulde 👍👍
 • Ellen Beek

  1 jaar geleden
  Ik vind het heel mooi en dapper dat hij opstaat tegen figuren als Baudet! Ik snap ook echt niet hoe je achter een figuur als hem kan gaan staan laat staan op hem stemmen! En zwijgen is goedkeuren!
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Dat die racistische cokejunk gestoorde dingen zegt is niet zo raar, het is wel jammer dat te veel Nederlanders zijn populistische geneuzel geloven en zelfs steunen, dan ben je echt niet goed wijs.