Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik hoop dat Frontberichten iets teweegbrengt bij de wappies en anti-vaxers, maar ik zie het somber in

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

10 reacties

 • Emma Nieboer

  1 maand geleden
  En na de 1e vaccinatie in het ziekenhuis belanden met hartfalen. Zouden alle voorstanders van vaccinatie nog een prik aandurven? En ik ben geen tegenstander van vaccinatie, maar niet in alle gevallen blijft het bij milde of geen klachten.
 • P. Pietersen

  1 maand geleden
  @Yvonne Veld... dat is waar wat u zegt, niet mekkeren over de bijbehorende gevolgen, maar dat geld natuurlijk wel 2 kanten op... zowel voor degene met gevolgen als zijnde van covid,als niet gevaccineerd , als wel de evt latere gevolgen van vaccinatie .. , waar een fabrikant niet voor verantwoordelijk blijkt te zijn , wie dan wel ?
 • Yvonne Veld

  1 maand geleden
  A.G. de Jong: Maar dan ook niet moeilijk doen over de bijbehorende gevolgen van je keuze. De bestrijding van elke ziekte begint met een vaccin en medicatie waarvan je niet weet wat de uitwerking is over tig jaar. Desondanks komen vroegere ziekten (hier in Nl) niet of amper meer voor omdat een groot deel van de bevolking is ingeënt of dat men ervaring op heeft kunnen doen met diverse behandelingen. Dit ook anno 2021 met huidige ziekten. Je kunt blijven mekkeren of meehelpen.
 • gerrit van den Brink

  1 maand geleden
  @A.G. de Jong, gelukkig heeft u wel genoeg tijd om op elk Corona bericht uw Wappie licht te laten schijnen. Dit was namelijk geen propaganda maar de glasharde realiteit in ziekenhuizen
 • E Goedhart

  1 maand geleden
  Ik denk wel dat je er een aantal mensen mee over de streep kunt trekken. Mensen schrikken toch. Ik geloof ook best dat vaccineren veel ellende kan voorkomen, maar maak mij nog steeds zorgen over de lange termijn effecten, iets wat niemand in het afgelopen jaar heeft weggenomen. Het is kiezen tussen twee kwaden; ziek van Covid, of van de vaccinatie. Ik ken personen die overleden zijn aan Covid, maar ook aan de gevolgen van vaccinatie. En Lareb neemt veel bijwerkingen niet serieus.