Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik hoop dat omroepbazen met schaamrood op de kaken naar Talitha Muusse hebben geluisterd

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

4 reacties

 • HAM Boelens

  3 dagen geleden
  Ram Boelens Laat Muusse gaan. Geen nuttige praatjes. Sven Knockelma kan het makkelijker alleen en zal veel meer inhoud en echt nieuws in komen. Paul de Leeuw kan ook weg. Met zijn lollige grapjes. Als het over een serieuze zaak gaan kun aan zien kop zien dat hij bezig er een grapje van te maken. Zit ik niet op te wachten. Zo kunnen we het weekendje vrij hebben. Maandag is het weer voor op1. Korf Kelder en die andere blonde meneer kunnen.inhet weekend hebben nieuwsuur. Uitstekend programma.
 • Johannes van der Velde

  4 dagen geleden
  Dit was vooral onhandig van KRO-NCRV. Muusse is een prima opiniemaker en geen echte journalist. Nu hoeft een presentator ook niet perse een journalist in hart en nieren te zijn, zie Jort Kelder bijv. De redactie liet zich een beetje weg bluffen door de VVD coryfeeën en Muusse was de klos. Vele zijn hier een beetje bang voor een afwijkende mening blijkbaar. In vele gevallen niet een heel succesvol experiment. En daar heeft Muusse wel een punt, moet je experimenteren in tijd van verkiezingen?
 • Adriana Ubbink

  4 dagen geleden
  Lijkt mij,dat deze ongeschoolde jonge dame,ongehinderd door enig inzicht,dolgraag in beeld wil komen. Oud gezegde: Opgaan,Blinken,en Verzinken.zal zeker van toepassing zijn.
 • P Toussaint

  4 dagen geleden
  Thalia Muuse heeft de journalistiek nog niet onder de knie. Ze is niet bezig met haar verwondering. Veeleer gericht vanuit haar oordeel. Ik wens haar beterschap. Want we hebben veel aan scherpe vragen vanuit verwonderde belangstelling.
 1. Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas
  Play

  Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas

 2. Video van de Dag | Spectaculaire luchtbeelden: man vlucht twee (!) keer in gestolen politieauto
  Play

  Video van de Dag | Spectacu­lai­re luchtbeel­den: man vlucht twee (!) keer in gestolen politieau­to

  7 mei