Instagram ontploft na hilarische tongvideo van Shawn Mendes en Camila Cabello

Shawn Mendes en Camila Cabello hebben op hilarische wijze gereageerd op de kritiek dat ze zouden zoenen als vissen. De twee supersterren, die nu wereldwijd een monsterhit scoren met Señorita, delen een clipje op Instagram waarin ze laten zien hoe ze ‘echt zoenen’. Het videootje werd in één uur tijd ruim 2 miljoen keer bekeken en fans reageren dolenthousiast.

Nadat foto’s naar buiten waren gekomen waarop Mendes en Cabello zoenend te zien waren, volgden op sociale media enkele reacties. De twee zouden zoenen als vissen, werd geoordeeld. ,,We hebben die reacties gezien”, vertelt Mendes in een clipje op Instagram. Cabello vult aan: ,,Dat kwetste onze gevoelens. We zullen nu laten zien hoe we echt zoenen.”

Daarop volgt een opvallend ritueel waarbij het eerst lijkt alsof de twee romantisch gaan zoenen, maar uiteindelijk schuren de twee met open mond langs elkaar heen. Als twee vissen, inderdaad. Fans reageren wisselend. De meeste reacties bestaan uit teksten als: ‘hahahaha’, ‘wtf’ en ‘lmfao’. 

‘Experts zullen nog steeds zeggen dat ze vrienden zijn’, zegt iemand, doelend op de geruchten over een mogelijke romance tussen de twee. Met de ‘kus’ maken Mendes en Cabello na weken van ‘teasing’ hun relatie definitief bekend aan hun fans. Sinds de twee hun hitsingle Señorita uitbrachten, leek er een vonk te zijn overgesprongen. De twee wilden dat echter niet bevestigen. Een enkele hint op sociale media werd door diverse showmedia opgepakt als bevestiging, maar nooit waren de twee er zo open over.

Volledig scherm
Shawn Mendes en Camila Cabello. © Instagram Shawn Mendes