Volledig scherm
Jamie Trenité © Marco Okhuizen

Jamie Trenité en Rutger Vink in nieuwe Dancing with the Stars

Het deelnemersveld van Dancing with the Stars is compleet. Tooske Ragas, Gijs Staverman, Bibian Mentel, Samantha Steenwijk, Anouk Hoogendijk, Keizer, Berget Lewis, Barrie Stevens, Jamie Trenité en Rutger Vink doen mee.

Eerder werd al bekend dat het programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Tijl Beckand. Dancing with the Stars maakt een comeback: het programma was tussen 2005 en 2009 al op de buis te zien.

In Dancing with the Stars worden BN'ers gekoppeld aan een professionele danser of danseres. Samen trainen ze wekenlang om diverse dansstijlen als latin, ballroom en de wals onder de knie te krijgen.
Dancing with the Stars is vanaf 7 september te zien bij RTL 4.

  1. Butler klapt uit de school over theemanieren prins Charles: ‘Zijn lepeltje moet altijd rechts liggen’

    Butler klapt uit de school over theemanie­ren prins Charles: ‘Zijn lepeltje moet altijd rechts liggen’

    De Britse troonopvolger prins Charles (71) stelt volgens zijn personeel strenge eisen aan hoe hij zijn kopjes thee geserveerd krijgt. Zo wordt de temperatuur van het water nauwlettend gecontroleerd met een thermometer en moet het handvat van het kopje altijd naar rechts wijzen met een lepeltje precies daaronder, aldus butler Evan Samson die werkt in het Schotse landhuis Dumfries House: eigendom van de prins.