Volledig scherm
Jett Rebel © ANP KIPPA

Jett Rebel op Paaspop, Dotan zegt af

Jacqueline Govaert, Jett Rebel en Screaming Billy zijn toegevoegd aan de line-up van Paaspop. Dotan heeft afgezegd voor het muziekfestival.

De organisatie liet vandaag weten dat ze dachten het programma compleet te hebben, maar geeft toe dat dit een 'tikkie prematuur' was. Dotan geeft aan dat hij het een enorm moeilijke beslissing vond om niet te spelen op Paaspop.

,,Het is één van mijn favoriete festivals en ik vind het dan ook echt heel erg jammer dat ik er niet bij kan zijn. Persoonlijke omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat ik momenteel niet de beste show kan geven waarvan ik vind dat de bezoekers die verdienen", aldus de zanger. ,,Dit heeft er ook voor gezorgd dat nieuwe muziek van mijn kant iets langer op zich laat wachten en ik de komende tijd in de studio zal spenderen om mijn album af te maken.''

Eerder werd al bekend dat onder anderen Iggy Pop, Bastille, BLØF, De Jeugd van Tegenwoordig, Guus Meeuwis, Kensington, Lil' Kleine, Triggerfinger, Trafassi en de Vengaboys het affiche van het muziekfestival sieren. Paaspop vindt plaats van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april op terrein De Molenheide in Schijndel.

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’