Volledig scherm
© Instagram Joëlle Witschge

Joelle verklapt geslacht baby en Mattie blundert bij zijn moeder

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Qmusic-dj Mattie Valk had vandaag een ietwat gênant telefoontje met zijn moeder Elly.

Liefde bij de kerstboom: Joëlle Witschge en haar vriend Dave verwachten volgend jaar een jongetje.

Sterrenvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen kijkt liever naar schaatsende mensen dan dat ze zich met haar zwangere lijf op glas ijs begeeft.

Het in New York woonachtige Victoria's Secret-model Romee Strijd heeft een luchtig pyjamaatje geselecteerd voor een logeerpartij in Amsterdam.

Gerard Joling heeft een dubieuze rol in de nieuwe clip van Famke Louise en Ronnie Flex: de zanger werd betrokken bij een voedselgevecht.

Jan Versteegh kijkt zijn debuut in 6 Inside, het nieuwe actualiteitenprogramma van SBS6 met showbizzkoning Albert Verlinde, met lede ogen aan.

Echt gelukkig kijken Ronnie Flex en Famke Louise, die sinds enige tijd een liefdesrelatie hebben, niet op dit veelzeggende wandelgangenkiekje. 

Hoera! Modemeisje Anna Nooshin blaast vandaag 32 kaarsjes uit en natuurlijk wordt ze bedolven onder de felicitaties. Zoals die van Koen ‘Kardashian’. 

André Hazes moest er ook aan geloven. De zanger is sinds kort aan de bril en zijn volgers op sociale media zijn tot op het bot verdeeld over het vrij prominente montuur. ,,Mooi, staat je goed”, stelt iemand. Weer een ander typeert de bril als ‘lelijk en van het formaat wc-bril’.

Nog een bril! Douwe Bob zette hem gisteravond voor extra scherp zicht op tijdens een potje gamen. 

Tatjana Simic wenst haar volgers fijne feestdagen bij de met een megaster versierde voorgevel van een hamburgertent.

Cabaretière Sanne Wallis de Vries, sinds kort presentatrice van het tv-programma Sterke Verhalen, ging op een selfie eens lekker met een zwarte viltstift aan de slag.  

Oelala! Nicolette Kluijver komt met een pikant kiekje op de proppen waarmee de blondine wil illustreren wat ze op een doorsnee maandagavond doet. 

Actrice Birgit Schuurman benadrukt dat ze er graag bijligt zoals op onderstaand kiekje.

Wie wint dit jaar het RTL4-programma Het Perfecte Plaatje? Patty Brard of toch Jim Bakkum. De al eerder opgenomen finale is morgen op de buis. 

Een wat hongerige Marieke Elsinga had gisteren tijdens het diner last van keuzestress.

De behoorlijk afgetrainde realityster Donny Roelvink zondigt ook wel eens met een enorm bord friet en een sappige hamburger. 

Waar of niet waar? Tv-bioloog Freek Vonk is volgens eigen zeggen zó trots op zijn tiende show in AFAS Live dat hij het getal op zijn bovenarm liet tatoeëren.

Presentatrice Dionne Stax meldt trots dat ze gisteren kookte, veel sprak, wat at en tussen de bedrijven door ook nog ging houthakken.