Johan Derksen.
Volledig scherm
Johan Derksen. © Brunopress

Johan Derksen gaat excuses maken, maar justitie gaat zijn uitspraken over misbruik wel onderzoeken

UpdateHet Openbaar Ministerie gaat de beweringen van Johan Derksen onderzoeken en roept betrokkenen op hun verhaal te doen. Derksen zei dinsdag in Vandaag inside dat hij ergens begin jaren zeventig een bewusteloze, dronken vrouw met een kaars had gepenetreerd - een dag later zwakte hij dat verhaal weer af. Derksen zelf spreekt van ‘een jeugdzonde’. Hoewel de presentator eerder weigerde sorry te zeggen, maakt Talpa bekend dat Derksen vanavond wél zijn excuses zal aanbieden.

20 reacties

 • J Visser

  1 jaar geleden
  En ondertussen lekker bestellen bij flitsbezorgers en vliegen met KLM. Ook niet zuiver op de graat maar als je Derksen even de grond in schrijft is je eigen geweten weer gezuiverd!!
 • jos zoet

  1 jaar geleden
  Belachelijk..! Is het OM soms klaar met alle moorden, verkrachtingen oplichtingszaken en drugsdelicten ?
 • Gerard Lam

  1 jaar geleden
  En ja hoor, vanavond krijgen de mannetjes gewoon weer een podium van Talpa. Even excuses maken en de show kan weer beginnen. Niet te geloven na de walgelijke opmerkingen en het vervelende lachje van ( hoe heet hij ook alweer)? Corrie Lam
 • J Visser

  1 jaar geleden
  Misschien kan het OM beter wat haast maken met andere zaken.
 • Bas Schubert

  1 jaar geleden
  Als JD onder druk van Talpa gaat aanbieden toont dat zwakte. Ik zou zeggen 'gewoon stoppen bij Talpa'. M.i. meet het OM al jaren met 2 maten. En ja, met de kennis van nu had dit destijds niet gemogen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld slavernij, of 'misbruik maken' van de hedendaagse situatie in de wereld. Ik verwacht dat o.a. Shell over een paar maanden weer fantastische kwartaal cijfers gaat publiceren.