Johan Derksen penetreerde bewusteloze vrouw met kaars, Talpa ‘enorm geschrokken’ van verhaal

UpdateJohan Derksen (73) heeft op zijn 22ste een vrouw verkracht door een kaars in haar vagina te duwen terwijl ze bewusteloos was. Dat vertelde hij gisteravond voor het oog van bijna 600.000 kijkers in Vandaag inside. Het verhaal leidt tot woedende reacties op sociale media, maar Derksen biedt geen excuses aan. Zijn werkgever Talpa gaat zo snel mogelijk met hem in gesprek.

68 reacties

 • Ploy Reinderhoff-Promma

  11 maanden geleden
  Omdat de meeste mannen weinig van de anatomie over vrouwen weten en jij destijds ook niet genoeg,kun je nooit die kaars hebben gepenenteerd,dan hoogstens tussen de benen heb gezet. De vrouwelijke ingang zit n.l. niet van voren, maar van onderen nabij de anus. Dus,of die kaars is horizontaal ingebracht,of de vrouw moet haar benen en onderlijf kaarsrecht omhoog hebben gestaan.Met die kaars tussen haar kruis te plaatsen, leefde je waarschijnlijk in je onwetendheid dat je hem had ingebracht
 • H W Bakhuys Roozeboom

  11 maanden geleden
  Als Derksen memoreert dat zijn daad zich afspeelde in de 50-60tiger jaren, dan zit hij wat dat betreft goed. Dat zijn daad, aannemende dat hij die niet aandikt voor het effect, altijd verwerpelijk blijft, staat buiten kijf. In diezelfde periode tijdens mijn opleiding in de militaire dienst vertelde mijn instructeur, een ex KNIL beroeps onderofficier met roots in Indonesie vol trots, hoe zij landenpikkertje speelden met een vastgebonden vrouw d.m.v. een banaan in haar geslachtsdeel en een bajonet
 • A. Kooi

  11 maanden geleden
  Ben benieuwd wanneer die keeper van Veendam aan het woord komt die erbij was op die bewuste avond.
 • Ab Zomer

  11 maanden geleden
  Gisteravond kwam Job Knoester (advocaat) in de uitzending met zijn "ondersteunende" reactie. Hij snapt (uiteraard) precies wat D. heeft bedoeld. K. wil vooral "graag" deel blijven uitmaken van het tafelgenootschap. D. was opmerkelijk "rustig" al ergerde hij zich zichtbaar aan de dame die weerwoord mocht geven. Heel goed dat Roos S. geen tafelgenoot meer wenst te zijn. Wie volgt ? Tot slot......Wat te denken van de draai die D. aan zijn jeugdzonde-verhaal gaf ?
 • W Huisman

  11 maanden geleden
  Schijnbaar voelen veel mannen zich aangesproken over iets wat dhr Derksen zelf de wereld in heeft geholpen. Het is niet verzonnen door een vrouw, nu maakt hij er een ander verhaal van wat werkelijk heel ongeloofwaardig is. En omdat een vrouw teveel heeft gedronken vraagt ze er om?? Er zullen zeker vrouwen zijn die verkeerd zijn, maar dat zegt toch niets over het verhaal van Derksen wat hij zelf de wereld in heeft geholpen.