Volledig scherm
Johnny de Mol met Willeke Alberti © Daniel Kroll

Johnny de Mol heeft plannen met zijn moeder

Het lijkt erop dat Johnny de Mol een aantal plannen heeft met zijn moeder Willeke Alberti. Dat liet de zangeres vanochtend doorschemeren op NPO Radio 1.

Willeke vertelde dat ze het het komende jaar iets rustiger aan wil doen. ,,Aan stoppen denk ik nog niet, nee, maar ik ga wel wat minder doen het aankomende jaar. Dan hoop ik naar de 75 te gaan", aldus de 74-jarige zangeres.

,,Mijn zoon Johnny heeft wel een aantal plannen die we gaan doen. Ik laat het allemaal maar aan hem over en zijn manager. Dan ben ik in goede handen."
Vanavond staat Willeke op de planken in het Circustheater in Scheveningen. Daar brengt ze een ode aan haar vader en zingt ze haar mooiste liedjes.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.