Volledig scherm
Johnny de Mol © ANP Kippa

Johnny de Mol zingt liedje voor jarige Johnny de Mol (1)

Johnny de Mol heeft dinsdagavond in de talkshow van Jeroen Pauw een speciaal liedje gezongen voor zijn jarige zoontje Johnny. Het ventje is dinsdag één jaar geworden. Het nummer Hoop dat je niet op mij lijkt schreef de presentator speciaal voor hem.

Over de betekenis van het nummer zei De Mol: ,,Ik hoop dat hij gewoon wat eerder op het punt komt, waar ik ben gekomen.’’ Johnny werd op de piano begeleid door zijn neefje Julian, de zoon van Linda de Mol. De Mol gaf toe wel een beetje nerveus te zijn voor zijn optreden. ,,Ik vind het nu ineens wel een beetje spannend’’, biechtte hij op.

Het liedje zal ook voorbij komen in zijn theatertour, die in het najaar begint. In de zomer zijn de try-outs hiervoor. ,,Er zitten een aantal liedjes en heel veel verhalen in’’, aldus Johnny, die onder meer gaat vertellen over zijn nieuwe leven buiten de grote stad en over zijn leven als vader. Maar ook over zijn bijzondere familie.

Volledig scherm
Johnny de Mol (rechts) met zijn vader John in 2010. © ANP Kippa

Johnny, John en opa John

De presentator zei verder dat hij inmiddels bekend staat als John, nu hij zoontje Johnny heeft. De grote John de Mol wordt inmiddels binnen de familie opa John genoemd. Alhoewel hij toegaf dat het een ‘stukje creatieve armoede’ is om al zes generaties lang je kinderen John te noemen, was het toch ook wel weer makkelijk met het kiezen van een naam.

Johnny is vooral bekend als presentator, maar de zoon van John de Mol en Willeke Alberti zingt regelmatig. Zo bracht hij eerder dit jaar een nummer uit voor het goede doel en heeft hij al vaker opgetreden bij Holland Zingt Hazes. Ook heeft hij duetten met zijn moeder gezongen.

Gefeliciteerd Kleine❤️ Alweer 1 jaar. Vanavond zal ik speciaal voor jou een nummer zingen bij Pauw #1jaar #kleinejohnny #trotsepapa #selwynsenatori

48.2k Likes, 1,474 Comments - Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) on Instagram: "Gefeliciteerd Kleine❤️ Alweer 1 jaar. Vanavond zal ik speciaal voor jou een nummer zingen bij Pauw..."