Volledig scherm
Rapper Snelle tijdens een optreden in Geseldonk, Helmond. © fotograaf/van den Meulenhof

Kaarten vliegen weg, rapper Snelle kondigt derde show in AFAS Live aan

De concerten die rapper Snelle in het najaar geeft in AFAS Live in Amsterdam vormen inmiddels een heuse concertreeks. Vandaag kondigde Snelle een derde show aan, die hij geeft op donderdag 15 oktober. Zijn eerste concert (17 oktober) was binnen enkele minuten uitverkocht. Binnen een maand is ook zijn tweede concert (16 oktober) uitverkocht. 

,,Het is bizar, ik kan het bijna niet geloven", zegt Lars Bos, beter bekend als Snelle. ,,Eén keer in de AFAS Live staan was al een droom. Die zo snel uitverkopen was geweldig, maar dat nu ook de tweede show is uitverkocht en we maar liefst drie keer in één van de grootste popzalen van Nederland mogen staan, is echt ongelofelijk.”

Vorige week bracht Snelle zijn nieuwe trackSmoorverliefd uit die binnen één dag meer dan 460.000 streams haalde, waarmee hij zijn persoonlijke record brak. Het nummer heeft nu al bijna 3,5 miljoen streams op Spotify en kwam deze week binnen op nummer 1 in de hitlijsten.

Doorbraak

Snelle brak het afgelopen jaar door met zijn hit Scars . De 24-jarige rapper vertelde in de AD-serie Bondig soms nog nauwelijks te kunnen bevatten dat hij momenteel een van de populairste artiesten is. ,,Het voelt nog steeds alsof ik dat jongetje ben dat het ook probeert.” Nu reist hij de wereld over om op populaire vakantiebestemmingen voor de jeugd op te treden, is hij op televisie te zien, staat hij op dé festivals in Nederland en nu dus ook in AFAS Live.

Kaarten voor het concert op 15 oktober zijn al te koop via de website snelle-afas.nl.