Kelly Osbourne met haar vader Ozzy Osbourne en moeder Sharon Osbourne.
Volledig scherm
Kelly Osbourne met haar vader Ozzy Osbourne en moeder Sharon Osbourne. © Getty Images

Kelly Osbourne: Mijn vader gaat niet dood

Ozzy Osbourne ligt nog lang niet op zijn sterfbed. Zijn dochter Kelly maakte op Instagram in ferme taal duidelijk dat geruchten over een aanstaand overlijden van de 71-jarige rocker totale verzinsels zijn.

,,Ik heb een heerlijke start van 2020 gehad", begint Kelly haar relaas in Instagram Stories. ,,Ik heb geluncht met mijn familie en heb daarna de hele dag gelachen en rondgehangen met mijn vader. Toen ik thuis kwam las ik enkele misselijkmakende artikelen over mijn vader die zogenaamd op zijn 'sterfbed' zou liggen. Soms word ik echt ziek van de media!!", verzucht ze. ,,Het is geen geheim dat mijn vader een moeilijk jaar heeft gehad als het gaat om zijn gezondheid maar kom op zeg, dit is volslagen onzin."

Ozzy tobde vorig jaar behoorlijk met zijn gezondheid. Hij maakte een nare val toen hij 's nachts naar het toilet moest en kreeg daardoor weer last van letsel dat hij in 2003 opliep bij een ongeluk met een quad. Na de val moest hij een operatie aan zijn nek ondergaan. Het herstel duurde langer dan verwacht, waardoor hij meerdere concerten moest afzeggen.

De zanger heeft voor dit jaar grootse plannen. Ozzy is namelijk van plan een nieuw album uit te brengen.