Volledig scherm
PREMIUM
Fien © RTL

Kiene Fien schaakt, smeedt en schudt Robinson op

expeditie jansenWie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks terug op Expeditie Robinson in drie thema’s: honger, held & hartzeer. Deze week: Snode plannen, het gekonkel is definitief losgebarsten

Honger

De honger zat ‘m dit keer bij de kijker. En wel na de aftiteling. Honger naar meer Robinson, want hoe gaat het verder met Hugo? Is hij de eerstvolgende die eruit wordt gestemd? Of winnen ze een keer een proef? Wanneer gaat Rambo Roy een andere kant laten zien dan de eigenaar van een koraalnagelstudio? Wanneer valt Kamp Noord in tweeën? Het is bijna ouderwetse televisie, want… jaja, we moeten een week wachten. En dat is de kleine kinderen van tegenwoordig (ik wil Bassie & Adriaan kijken, nu, nu, nu! Eerst deel 1, dan 2, dan 3 tot en met deel 1.368) bijna niet meer uit te leggen.

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.