Conny (r)
Volledig scherm
Conny (r) © SBS6

Kijkers Mr. Frank Visser verkneukelen zich om bekvechtende Conny en Tilly

De 50ste aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak was er volgens kijkers één voor in de boeken. Te zien waren de twee ruziënde buurvrouwen Conny en Tilly, die elkaar dagelijks het leven zuur maken. ,,Heerlijke televisie", twitterden kijkers.  

Dat de haat tussen de twee dames diep zit, was goed te merken in de aflevering van vanavond. Het is overigens niet de eerste keer dat Conny en Tilly tegenover elkaar stonden, eerder kibbelden ze al over koude pannenkoeken. Bij die ruzie moest Mr. John Reid er aan te pas komen.

Het bezoek van de 'rijdende rechter' heeft toen niet bepaald geholpen, want Conny en Tilly blijven elkaar pesten. Zo deed Conny uit de doeken dat ze stiekem een schroef in de boom van heeft Tilly gedraaid, waardoor het boompje het niet heeft gered. Ook bestookten de twee elkaar met keiharde muziek en beschuldigden ze elkaar van stalken.

Oordeel
Nadat Mr. Frank Visser bij beide dames de situatie kwam controleren, volgde er een oordeel. ,,Wie vanaf vandaag nog tv, radio, muziek, of wat dan ook, zo hard aanzet dat de buren het kunnen horen, moet een boete betalen van 1000 euro", oordeelde Mr. Frank Visser.

Conny kreeg daarnaast de opdracht om haar vloer te isoleren, zodat Tilly geen geluidsoverlast meer heeft. ,,Wie nu nog iets van de buren kapot maakt, krijgt een boete van 500 euro per dag met een maximum van 10.000 euro."

De boetes zijn echter niet dé oplossing, stelde Mr. Frank Visser. ,,Eén van jullie moet verhuizen. En daar kan ik niet voor zorgen, maar de woonstichting wel." 

Legendarisch

De kijkers thuis konden het niet laten om mee te twitteren vanaf de bank. Ze verkneukelden zich om de bekvechtende Conny en Tilly. 'Ik kijk nú al uit naar de Hoe is het nu met?-aflevering' en 'Wat een gouden televisie is dit zeg, volop genieten', luiden enkele reacties.

Ron on Twitter

70 plussers die gaan discussieren hoeveel ze op elkaar schijten. Waar kan ik een oscar of golden globe kandidaat aanmelden ? #MrFrankVisser

Jochem van de Weg on Twitter

Ze zijn er weer: Conny & Tilly!!! #mrfrankvisser

Willem Zuijderwijk on Twitter

Wat een top uitzending! whahahaha #mrfrankvisser

Frank Peek on Twitter

@ViktorBr Mooie #sensatietv #lachwekkend maar toch zou redactie van #mrfrankvisser dit soort mensen in bescherming moeten nemen #mrfrankvisserdoetuitspraak #sbs6

walter de jong on Twitter

Top tv voor een maandagavond, kan ik de rest van de week weer mee vooruit. 😂🙌🏻😂😂 #Mrfrankvisser

Jochem van de Weg on Twitter

Ze zijn er weer: Conny & Tilly!!! #mrfrankvisser

Jelte Sondij on Twitter

Dit is zó goed. Ik verander om de minuut van Team Connie naar Team Tilly en terug. Een beetje net als Wild Wild Country. Voor wie moet je zijn? #MrFrankVisser

Tilly (l) en Conny (r)
Volledig scherm
Tilly (l) en Conny (r) © SBS6