Kim Feenstra
Volledig scherm
Kim Feenstra © Brunopress

Kim Feenstra veegt de vloer aan met bodyshamers na kritiek op bikinifoto

Op een onschuldige foto waarop ze in bikini met zoon Brooklyn poseert, kreeg model en fotograaf Kim Feenstra een bak kritiek op haar lichaam die ze niet aan had zien komen. Bij een nieuwe bikinifoto gaat ze los op de bodyshamers. ‘Waarom de ene vrouw omarmen en de andere wegstoten?’

2 reacties

 • Dientje Pison

  2 maanden geleden
  Beste Kim, waarom in bikini op de foto?! Dan vraag je ook om commentaar! Gewoon een leuk, mooi zomerjurkje aan! Klaar! Enne, het ging toch om die luier..........of niet?! Nou dan!!!
 • J.H. Klaasen

  2 maanden geleden
  Helemaal met Kim eens. Vrouwen moeten eens stoppen met elkaar letterlijk en figuurlijk de maat te nemen. Dat doen mannen onderling echt niet hoor. Wees blij als je gezond bent. Als je zo ontevreden bent over jezelf, moet je er zelf wat aan doen en niet die ander hiervan de schuld geven. Als vrouwen elkaar meer zouden steunen, ontstaat er ook minder onderdrukking van vrouwen. Dat is vele malen erger dan een pondje meer of minder.
 1. Camila Cabello viert lijf met ‘cellulitis, striae en vet’: ‘We moeten er trots op zijn’
  video

  Camila Cabello viert lijf met ‘cellulitis, striae en vet’: ‘We moeten er trots op zijn’

  Popster Camila Cabello (24), bekend van hits als Havana en Señorita, heeft in korte tijd miljoenen kijkers getrokken met een video waarin ze een vuist maakt tegen bodyshamers. De zangeres betrapte zichzelf op twijfels toen ze in een sport-bh ging hardlopen, maar bedacht zich dat het onzin is om ‘strijd’ te voeren met je lijf. ,,Wij zijn echte vrouwen, met rondingen, cellulitis, striae en vet.”