Volledig scherm
Klaasje Meijer. © ANP

Klaasje bubbelt op grote hoogte en Tommie heeft naald in teen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Famke Louise, opgegroeid na het televisietijdperk, spotte vandaag een curieuze lichtgevende doos.

Ze zeggen weleens dat je gaat lijken op collega’s met wie je veel samenwerkt. Daar hebben Frans Bauer en rapper Donnie gelukkig geen last van.

In huize Meiland kan het ‘wijnen’ wat Maxime betreft niet vroeg genoeg beginnen. Hopelijk is het jong geleerd en pas veel ouder gedaan.

K3-ster Klaasje Meijer is het niveau van gewone bubbelbaden ontstegen. Ze nam de lift om bovenin een hijskraan badderend van het uitzicht te genieten.

Musicalster Tommie Christiaan dreigt zaterdag de finale van de SBS 6-show Dancing on Ice te missen, omdat er een naald in zijn teen is geschoten. Het drie centimeter lange object werd vandaag verwijderd, toonde hij op Instagram.

Precies een jaar geleden werd bekend dat Duncan Laurence ons land in 2019 zou vertegenwoordigen op het Songfestival. Hij denkt er met deze gezichtsuitdrukking aan terug.

Volkszanger Frans Duijts blijkt niet alleen de microfoon goed te kunnen hanteren.

Misschien toch maar een andere hobby 🤪😂😇

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Bij presentatrice Wendy van Dijk is het vandaag knuffeldag. Herstel: elke dag is het knuffeldag bij de familie Van Dijk-Galjaard.

Vechtende katten? Paul de Leeuw heeft een oplossing: kattenmelk. 

Feestje bij Doutzen Kroes. Zoontje Phyllon wordt 9 jaar en dat is reden genoeg voor zijn moeder en vader Sunnery James om te vertellen hoe trots ze zijn.

Een trotse Marlijn Weerdenburg deelt op Instagram een stukje van een songtekst. De presentatrice is ook zangeres en heeft een liedje uitgebracht.

André Hazes viert zijn 26e verjaardag en doet hij dat nou met een verloving? Op een ode van Bridget Maasland, reageert hij namelijk: ‘Ben zo blij met jou. Een spiegel waar ik in kijk. Blij dat ik mijn 43e verjaardag met jou mocht vieren!❤️💍’ Wat zou die ring betekenen? Of maakt hij een grapje net als over zijn leeftijd?

Volledig scherm
Reactie André Hazes. © Instagram André Hazes