Volledig scherm
Sting heeft wegens gezondheidsredenen opnieuw drie optredens afgelast. © AFP

Komt Bospop te vroeg? Sting blijft optredens cancelen

Sting heeft in aanloop naar het festival Bospop in Weert een reeks concerten afgezegd. De Britse zanger kondigt aan vandaag niet te zullen optreden in München en ook de concerten morgen (Stuttgart) en vrijdag in de Tsjechische stad Slavkov u Brna gaan niet door vanwege gezondheidsproblemen.

Maandag kwam Sting ook al niet naar het Gent Jazz Festival. ,,Sting betreurt oprecht de teleurstelling van de fans en de overlast”, staat op zijn website te lezen.

Bospop

Komende zondag staat Sting geprogrammeerd op het festival Bospop in Weert. De organisator laat weten ervan uit te gaan dat de zanger dan weer beter is. ,,Sting wordt op Bospop verwacht. Hij is nu niet fit en heeft op doktersadvies een aantal shows moeten afzeggen, maar we staan in nauw contact met zijn management en horen dat Sting ervan uitgaat dat hij zondag na een aantal dagen rust zijn tournee kan hervatten. De hoop is dat hij genoeg rust krijgt om aan te sterken”, zegt organisator Koen Klomp van Bospop.

De 39ste editie van Bospop begint vrijdag op Evenemententerrein A2 in Weert en duurt tot en met zondag.  Namen als Joe Jackson, Toto (dat Snow Patrol vervangt), Nile Rodgers en Skunk Anansie staan ook op het affiche.

  1. Van deze mierzoete Britse kerstreclames springen de barsten in je glazuur
    video

    Van deze mierzoete Britse kerstrecla­mes springen de barsten in je glazuur

    De Staatsloterij-commercial met in de hoofdrol het spuuglelijke schoothondje Frekkel was eind vorig jaar met voorsprong de meest tranentrekkende en warmbloedige kerstreclame op de Nederlandse televisie. Maar het kan allemaal nog zieliger, sfeervoller, bombastischer en extremer. De flitsende najaarscommercials die momenteel in Groot-Brittannië op de buis zijn, spannen de kroon. Het zijn in veel gevallen peperdure, met emoties overgoten minifilms die zó mierzoet zijn dat spontaan de barsten in tandglazuur kunnen springen. Zoals die van ‘zingende winterpeen met schaafangst’ Robbie Williams voor grootgrutter Aldi. Kijk, huiver en geniet!