Volledig scherm
Kylie Jenner. © EPA

Kylie Jenner uit de kleren voor Playboy, familie reageert geschokt

Kylie Jenner (22) zal vanaf 17 september samen met haar vriend Travis Scott te zien zijn in de Playboy. Zij gaat haar zus Kim Kardashian achterna en deelt op Instagram alvast een voorproefje van de shoot.

Bij de foto schrijft Jenner: ,,Wanneer Houston en LA elkaar ontmoeten. Playboy, nog even wachten!” De twee omhelzen elkaar innig terwijl Scott alleen een spijkerbroek aanheeft en Jenner een grote hoed draagt. 

Op Instagram reageert zus Khloe Kardashian geschokt. In meerdere reacties die zij plaatst bij de foto laat ze weten: ,,Woooow, ik ben in shock! Oke, wow. Goedemorgen!” Zus Kim Kardashian ging in 2007 uit de kleren voor het blad, maar leek achteraf spijt te hebben van de foto’s. Later ging de realityster wederom met de billen bloot voor Love Magazine.

Jenner (22) en Scott (28) zijn sinds april 2017 bij elkaar. Ze hebben samen dochter Stormi, die vorig jaar februari geboren werd. Jenner is officieel de jongste miljardair ter wereld, zij verslaat volgens Forbes zelfs Facebookbaas Mark Zuckerberg, die ‘pas’ op zijn 23ste een bedrag met negen nullen waard was.

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”