Volledig scherm
Kylie Jenner © EPA

Kylie Jenner ziet tweede kindje wel zitten

Kylie Jenner denkt al voorzichtig na over gezinsuitbreiding. De 21-jarige zou graag een zusje willen voor haar zeven maanden oude dochter Stormi.

,,Ben ik van plan om nog een baby te krijgen? Dat wil ik wel, maar de vraag is wanneer", liet het halfzusje van de Kardashians zondag weten tijdens een Q&A-sessie op Snapchat. Wel geeft ze toe dat ze al nadenkt over een naam voor haar tweede spruit. ,,Ik heb er alleen nog geen een gevonden die ik echt, echt leuk vind. Maar ik wil zeker nog een meisje, en ik wil haar een hele vrouwelijke naam geven."

De jonge moeder liet haar fans ook weten dat Stormi een enorm vaderskindje is. ,,Ze hebben een enorm sterke band", vertelde Kylie over haar dochter en vriend Travis Scott. ,,Dat is heel schattig om te zien. Als papa er is, dan ziet ze mij niet eens meer. Maar dat is prima."

  1. Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaatste moment niet op

    Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaat­ste moment niet op

    Het is de grootste nachtmerrie van iedere festivalorganisatie: een headliner die op het allerlaatste moment afzegt en vervolgens jouw medewerkers publiekelijk de schuld geeft van wanbeleid. Het gebeurde afgelopen weekend op Hellfest in Frankrijk, een populair metalfestival waar jaarlijks duizenden Nederlanders naartoe gaan. De Amerikaanse metalband Manowar is de boeman in dit verhaal. ,,Ik kwam helemaal vanuit Zuid-Amerika om ze te zien...’’