Volledig scherm
La Casa de Papel © EPA

‘La Casa de Papel krijgt ook een vijfde en zesde seizoen’

Het vierde seizoen van de hitserie La Casa de Papel moet nog uitkomen, maar er staan nu al nóg twee seizoenen op de planning. Dat schrijft de Spaanse televisiegids FormulaTV op basis van bronnen bij het productiebedrijf van de serie. De opnames van de twee nieuwe seizoenen moeten volgend jaar beginnen.

Fans van La Casa de Papel kunnen voorlopig nog genieten van El Profesor met de drie seizoenen die er nog aankomen van de Netflix-serie. Het vierde seizoen zou volgens onbevestigde berichten op 18 januari 2020 uitkomen en aangezien de nieuwe opnames al snel beginnen, laat de vijfde en zesde reeks vast ook niet lang op zich wachten.

Voor het derde seizoen werden kosten nog moeite gespaard. Er werden diverse promotiefilmpjes de wereld in geslingerd met onder anderen Frank Lammers in zijn rol als Ferry Bouman uit Undercover. Ook speelt stervoetballer Neymar een rolletje in twee afleveringen.

 1. Marga Bult onder vuur na ‘grapje’ over Zwarte Piet en Humberto Tan: ‘Ik ben geen racist’

  Marga Bult onder vuur na ‘grapje’ over Zwarte Piet en Humberto Tan: ‘Ik ben geen racist’

  Marga Bult heeft veel kritiek op sociale media gekregen, nadat ze zondagavond tijdens het televisieprogramma Café Hendriks & Genee een naar eigen zeggen onschuldig grapje maakte over Humberto Tan. De Twentse zangeres wordt op Twitter en Facebook uitgemaakt voor racist. ,,Je kunt tegenwoordig echt niets meer zeggen. Ik sta voor een multiculturele samenleving en ben absoluut niet racistisch.”
 2. Van deze mierzoete Britse kerstreclames springen de barsten in je glazuur
  video

  Van deze mierzoete Britse kerstrecla­mes springen de barsten in je glazuur

  De Staatsloterij-commercial met in de hoofdrol het spuuglelijke schoothondje Frekkel was eind vorig jaar met voorsprong de meest tranentrekkende en warmbloedige kerstreclame op de Nederlandse televisie. Maar het kan allemaal nog zieliger, sfeervoller, bombastischer en extremer. De flitsende najaarscommercials die momenteel in Groot-Brittannië op de buis zijn, spannen de kroon. Het zijn in veel gevallen peperdure, met emoties overgoten minifilms die zó mierzoet zijn dat spontaan de barsten in tandglazuur kunnen springen. Zoals die van ‘zingende winterpeen met schaafangst’ Robbie Williams voor grootgrutter Aldi. Kijk, huiver en geniet!