Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Laat de mannen van Even tot hier volgend jaar ook meteen het gala aan elkaar praten

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

3 reacties

 • Erik Biesemaat

  4 maanden geleden
  Jammer alleen dat de prijs voor beste presentator naar de zichzelf nogal belangrijk vindende en zichzelf overschreeuwende Tim Hofman ging. Ik had graag Raven van Dorst gezien. Maar dat kwam voor hokjesdenkend Nederland (‘stem ik nou op een man of op een vrouw?’) denk ik nog wat te vroeg.
 • Truus Palland

  4 maanden geleden
  De mannen van even tot hier kun je er goed voor gebruiken. Laat de andere twee maar thuis Angela.
 • G. Van der Meij

  4 maanden geleden
  Wij hebben op alle mogelijke manieren gestemd en geduimd! En gelukkig: even tot hier is de winnaar geworden! Bij jouw wensen heb ik nog een toegevoegde wens: meer vrouwen die winnaar worden (maar ja, dan moeten ze wel echt goede programma's maken...)
 1. In Oscarkandidaat The Fabelmans doet Spielberg zoveel meer dan het vieren van (zijn) films
  recensie

  In Oscarkandi­daat The Fabelmans doet Spielberg zoveel meer dan het vieren van (zijn) films

  Regisseur Steven Spielberg (Jaws, Jurassic Park) vertelde ooit dat het oorspronkelijke concept van zijn meesterwerk E.T. The Extra Terrestrial (1982) géén buitenaards wezen bevatte. De film zou gaan over de impact van een echtscheiding op een kind en hoe de ontstane eenzaamheid kan worden gecompenseerd. Je zou kunnen zeggen dat Spielberg met het voor zeven Oscars genomineerde The Fabelmans alsnog zijn alienloze E.T. heeft gemaakt. En het kind in kwestie mag hier dan Sammy Fabelman heten, het is natuurlijk eigenlijk Steven Spielberg zelf.